MONI’S ÉKSZER

Stílus és elegancia ékszerbe öntve

A Monis ékszermárka letisztult, elegáns és harmonikus stílust teremtett meg a hazai ékszerpiacon. Előretekintő, kreatív szellemiség jellemzi. Az egyedi és innovatív design mellett aprólékos odafigyeléssel ügyelnek a részletekre és a kiváló minőségre. Ezek adják ugyanis a márka esszenciáját, stílus és az elegancia jelképét.

A designercsapat, Suta Mónika társtulajdonossal közösen tíz izgalmas ékszercsaládot tervezett, melyek tökéletesen kifejezik a márka által képviselt értéket és azt, hogy az ékszerek örök életre szólnak, tükrözik személyiségünket és izgalmasabbá teszik megjelenésünket. A limitált darabszámban készült kollekciókkal olyan vásárlókat céloz meg a márka, akik a lendületes, kreatív stílus mellett az élénk, merész, de egyben elegáns modelleket keresik.

A közelmúltban került bemutatásra legújabb ékszercsaláduk, a Monis Excellence, melyek modelljei a precíz megmunkálás mellett, tökéletesen csiszolt valódi kövekkel díszítettek. A valódi kövek az érték és a minőség szimbólumai évezredek óta. Természetesek, egyediek és személyre szólók: nem létezik nagyvonalúbb, eredetibb, és különlegesebb ajándék a valódi köves ékszereknél.

A vásárlói igényeknek, a gyorsan változó trendeknek és a hazai piac adottságainak ismeretében, a Monis ékszerkollekciói egy csapásra ismertté és elismertté váltak Magyarországon.