rolunk-1

Üdvözöljük a Moni’s Ékszerek világában!

Stílus és elegancia ékszerbe öntve

A Monis ékszermárka letisztult, elegáns és harmonikus stílust teremtett meg a hazai ékszerpiacon. Előretekintő, kreatív szellemiség jellemzi. Az egyedi és innovatív design mellett aprólékos odafigyeléssel ügyelnek a részletekre és a kiváló minőségre. Ezek adják ugyanis a márka esszenciáját, stílus és az elegancia jelképét.

A designercsapat, Suta Mónika társtulajdonossal közösen tervezi az kollekciókat, melyek tökéletesen kifejezik a márka által képviselt értéket és azt, hogy az ékszerek örök életre szólnak, tükrözik személyiségünket és izgalmasabbá teszik megjelenésünket. A limitált darabszámban készült kollekciókkal olyan vásárlókat céloz meg a márka, akik a lendületes, kreatív stílus mellett az élénk, merész, de egyben elegáns modelleket keresik.

rolunk-2

A Monis Excellence kollekció darabjai a precíz megmunkálás mellett, tökéletesen csiszolt valódi kövekkel díszítettek. A valódi kövek az érték és a minőség szimbólumai évezredek óta. Természetesek, egyediek és személyre szólók: nem létezik nagyvonalúbb, eredetibb, és különlegesebb ajándék a valódi köves ékszereknél.

A Moni’s Jewelry Premium Brand Store üzleteiben exkluzív nemzetközi márkák lélegzetelállító modelljei közül válogathatnak az igényes és egyedi ékszerek szerelmesei.

Térjen be hozzánk, és ismerje meg Ön is a Moni’s ékszerek világát!

Kapcsolat

Suta Mónika

Tulajdonos

+36 70 381 8227
monis.moni@monis.hu

Suta Győző

Tulajdonos

+36 70 381 8228
monis@monis.hu

Moni’s Jewelry Premium Brand Store

Budapest

1051 Budapest, Október 6 utca 6.

+36703818227
+36704270053

monis.moni@monis.hu

Nyitva tartás

HÉTFŐ - SZOMBAT
11:00 - 19:00
VASÁRNAP
zárva

Postacím

S-Gold Kft.
1051. Budapest
Október 6. utca 6. Fszt 1.

Üzletünk